hardwin Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 witam ostatnio denerwuje mnie pewna kwestia sciagam sobie namietnie filmy seriale z netu normalnie ogladam sobie w allplayerze z napisami, ale czasem nie moge filmu, serialu otworzyc. Allplyer zwisa, to samo windows media player, subedit-player, wszystko na nic. Dopiero uruchomienie mega mini programiku dolaczonego chyba do divXinstaler albo innego zestawu kodekow - Media Player Classic - dziala. Pytanie dlaczego? Filmy dekodowane są tymi samymi kodekami a jednak sie nie chca uruchomic. Np. mam cala serie KYLE XY, odcinek 1,2,3...8 spoko a 9 np. sie nie odpali. Jakies pomysly poza 'odinstaluj wszystkie kodeki i zainstaluj XXX' albo 'zrob format mi pomoglo' pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 zobacz czy index nie jest walniety ( wrzuc film do virtual duba ) sciagnij jeszcze raz ten odcinek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...