Skocz do zawartości
Trancvission

Co Wybrać? Foxconn Mcp61sm2ma-ers2h Vs Ga-m55plus-s3g

Rekomendowane odpowiedzi

Witam:)

Chciałbym zainwestować w jakiś z powyższych zestawów, z tym ze moja obecna konfiguracja opiera sie o chipset nforce2, na Socket A z AGP (dokładnie jest to GA7NF-RZ), a wiec przedpotopowy sprzet.. wracając czy dysk zostaje? (ATA66/100), bo wszystko inne oprócz zasilacza i napedów ulegnie wymianie.. nad procekiem jeszcze sie zastanowie, mysle ze wystarczy mi proponowany przez Was z pierwszego zestawu na sierpien AMD Sempron 64 3000+ AM2 z jakims lepszym OC, w co lepiej w moim przypadku zainwestowac FOXCONN czy jakis GA, bo obie płyty w testach wypadły całkiem dobrze, z tego co czytałem

Szkloda ze pamieci nie moge zostawić jeszcze stare (DDR z 184pin), coprawda znalazłem jakas płyte GA z obługą DDR i DDR2 ale to sie chyba nie opłaca taki mix?

-Gigabyte GA-M61PM-S2 wkradł sie bląd, ona posiada 2xIDE a wiec twardego juz nei podłacze:(

-Gigabyte GA-M55plus-S3G :))))

-FOXCONN MCP61SM2MA-ERS2H :) z tego co widze tez posiada jedynie 2xIDE ehh

Sorrki za rozpiske i Z góry dzieki za wszelkie wasze porady,

Edytowane przez Trancvission

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi