Trancvission Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Witam:) Chciałbym zainwestować w jakiś z powyższych zestawów, z tym ze moja obecna konfiguracja opiera sie o chipset nforce2, na Socket A z AGP (dokładnie jest to GA7NF-RZ), a wiec przedpotopowy sprzet.. wracając czy dysk zostaje? (ATA66/100), bo wszystko inne oprócz zasilacza i napedów ulegnie wymianie.. nad procekiem jeszcze sie zastanowie, mysle ze wystarczy mi proponowany przez Was z pierwszego zestawu na sierpien AMD Sempron 64 3000+ AM2 z jakims lepszym OC, w co lepiej w moim przypadku zainwestowac FOXCONN czy jakis GA, bo obie płyty w testach wypadły całkiem dobrze, z tego co czytałem Szkloda ze pamieci nie moge zostawić jeszcze stare (DDR z 184pin), coprawda znalazłem jakas płyte GA z obługą DDR i DDR2 ale to sie chyba nie opłaca taki mix? -Gigabyte GA-M61PM-S2 wkradł sie bląd, ona posiada 2xIDE a wiec twardego juz nei podłacze:( -Gigabyte GA-M55plus-S3G :)))) -FOXCONN MCP61SM2MA-ERS2H :) z tego co widze tez posiada jedynie 2xIDE ehh Sorrki za rozpiske i Z góry dzieki za wszelkie wasze porady, Edytowane 18 Września 2007 przez Trancvission Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Jeszcze 2 miesiace temu radziłbym kupic 690G + x2. Ale teraz lepiej kupic e2140 + mobo na G31/P31. Cenowo to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...