Skocz do zawartości
mattis

Zestaw Za 4300zł

Rekomendowane odpowiedzi

A wiec podam zestaw jaki mam zamiar kupic i mam nadzieje ze go ocenicie i jak cos bedzie lipne to powiecie na co mozna zmienic

Płyta Główna Asus P5K-E/ WIFI-AP Intel P35 KLIK

Procesor Intel Core2 Duo E6750 2,66GHz (S775) BOX KLIK

Karta Graficzna GeForce 8800 GTS Palit 320MB TV & 2x DVI (PCI-E) KLIK

Pamięć GoodRam DDR2 2 x 1GB 900MHz PRO KLIK

Dysk Seagate 160 GB Barracuda 7200.9 (8MB, Serial ATA II, zapis prostopadły) KLIK

DVD-RW Lite-ON DVD+/-RW LH-20A1H LightScribe bulk black KLIK

Zasilacz Corsair CMPSU-450VXEU - 450W KLIK

Do tego jeszcze jakis monitor LCD,Klawiatura,Mysz ,Głośniki,Listwa,Obudowa,Stacja Dysków,Urządzenie Wielofuncyjne

Pewnie zadacie pytanie dlaczego Komputronik dlatego ze w sklepie w ktorym prawdopodobnie bede kupywal wszystko jest zamawiane z Komputronika.Ale czy na 100% bedzie to ten sklep to niewiem.

Kolejna Sprawa to MOBO wybralem tego Asusa bo one dobrze sie kręcą (kręcenie bedzie delikatne) i są raczej bezproblemowe, niestety cena tez jest duzo wyższa niz innych które brałem pod uwage.

GoodRam 2x1GB 900MHz PRO są obecnie nie osiągalne i niewiadomo kiedy będą wiec wrazie czego w zastępstwie mam OCZ Platinum rev.2 2X1GB 800MHz CL4 KLIK

Niestety na obecną chwilą dysponuje 4300 zł i z tego wynika że nie mieszcze sie w założonym budżecie i jak ma ktos jakis pomysl jak mozna zlozyc porzadny zestaw za te pieniądze to bardzo porsze o porpozycjie.Wiadomo w 4300zl musi sie zmiescic wszystko począwszy od MOBO aż po Urzadzenie wielofunkcyjne.Poprostu to bedzie pierwszy komputer dla pewnej osoby i wszystko od podstaw musi byc kupione.Prosiłbym o komentarze i propozycje.Dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi