elesdee Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 chcialem qpic procka i zasilke no i moze ram posiadam asusa p5b gf 8600gt tez asusa i ram patriot 1gb 800mhz cl5 doradzicie cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) A może byś poczytał. Nudne i w[ciach!]iające jest odpowiadanie tysiące razy na to samo... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Q6600, 2x 1024 667/800, bequiet straightpower 450W. EDIT: Ale od użytkownika wymaga sie szukania a potem ewentualnie zakładania tematu, tak poza tym dostałeś odpowiedź ode mnie mimo wszystko. Edytowane 23 Września 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elesdee Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 nikt ci nie karze odpowiadac skoro cie to tak w[ciach!]ia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) nikt ci nie karze odpowiadac skoro cie to tak w[ciach!]ia To bez znaczenia. Bo jakby Grzesiu nie odpowiedział to pewnie kto inny by się pofatygował. Masz szukajkę i przyklejone tematy. Co do procka to lepiej wziąć E6750, a resztę odłożyć na nową grafę. Bo ta IMO jest średnia do takiego procka. Jak komp do grania to na co Ci 4 rdzenie ? Ile gier będzie je wykorzystywać ? Crysis... ? Edytowane 23 Września 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 chcialem qpic procka i zasilke no i moze ram posiadam asusa p5b gf 8600gt tez asusa i ram patriot 1gb 800mhz cl5 doradzicie cos? Człowieku, wiesz co to są znaki interpunkcyjne? :angry: Przeszedłeś w ogóle tę klasę w podstawówce, gdzie tego uczyli? Ten post to jeden bełkot. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elesdee Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Devil: wole ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 4 jajka i miec 2 w zapasie :) a co do grafiki to ja ja juz mam :) chyba ze bym sprzedal grafike i dolozyl te pieniadze ktore zostaly by mi z procka... moradin: wiem wiem tylko jestem leniwy i mi sie nie chce wciskac tego alta :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Devil: wole ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 4 jajka i miec 2 w zapasie :) a co do grafiki to ja ja juz mam :) chyba ze bym sprzedal grafike i dolozyl te pieniadze ktore zostaly by mi z procka... moradin: wiem wiem tylko jestem leniwy i mi sie nie chce wciskac tego alta :/ Interpunkcja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elesdee Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) :D popelnilem fo pa :D ;) Edytowane 23 Września 2007 przez elesdee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...