Pawcioo Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Witam, Wczoraj kupilem sobie nowego kompa, wszystko ok. Zainstalowalem speedfana, patrze a tu AUX - 120C, i przy tym znaczek ogien :| Czy to zle?? Mam to olac czy zaniesc do serwisu? Pozdro. PS. Dzwiek mam zintegrowany z mobo ASUS P5B Edytowane 26 Września 2007 przez Pawcioo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Zmienia sie ta temp troche czycaly czas 120*C? Jeśli sie zmienia to mozesz rozkręcić i pomacać czy nic nie jest gorące. Dział audio z pewnością nie był trafnie wybrany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 1 - nie ten dział (tu nie chodzi o wejscie aux :lol:) 2 - to norma na tej płycie, ja ten czujnik ignoruję w speedfanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...