PEB Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 chce kupić jakąś drukarke do 300 pln ? może coś polecacie? czy musze dozbierać jeszcze złotówek? dzięki z góry za odpowiedź pozdrowionka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Moze to: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4060 lub to: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3363 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechu Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Hmmmm drukarki do 300 zł to np: HP DJ 3325C HP DJ 3420 albo tez: CANON S200X czy też: LEXMARK Z-25 LEXMARK Z-35 LEXMARK Z-45 SE :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEB Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 dzieki. tak właśnie myśle ,ze jak pójde na giełde w sobote to poprostu wezmę coś do tej ceny, bo chyba w tej cenie to nie będize wielkeij różnicy co do jakości . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 wez cos od hp albo canona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEB Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 zastanawiałem się właśnie co wybrać :) hp,lexmark ,canon.... i na pewno coś z tych 3 firm, teraz jestem na etapie porównywania cen pozdrowionka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Najlepiej zaczekaj i dozbieraj kaskę na coś przynajmniej klasy canona s500. Inaczej zjedzą Cię koszta wydruku. Poza tym cannon ma osobny zasobnik tuszu dla kazdego koloru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEB Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 dopiero zwróciłem uwage na ceny atramentu, pożyczyłem gazetke z testami od kumpla (pc word 2002) i wyczytałem ,że np. koszt atramentu wydruku jednej strony na hp 3420 to :mono-40groszy a za kolor 60groszy, troche dużo, no i chyba będę musiał jednak dozbierać troche $ pozdrowionka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEB Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 tak myślałem ,że wiosna sie zbliża i ciężko będzie nazbierać dodatkowe $ i chyba kupie drukare tańszą i nie bedę mocno jej exploatował, mam 2 do wyboru o ciekawych parametrach jak na niską cene: LEXMARK Z45 albo CANON i320 . Którą wybrać???? moze jakaś ostatnia podpowiedź ? dzieki i pozdrowionka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...