RaDe0n Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Witam, jestem zainteresowany kartą grafiki firmy PALIT 7900 GS ale mam problem bo przeszukałem już chyba ze 100 sklepów internetowych wszystkie sklepy w mieście (Wrocław) i nigdzie tej karty nie ma , w internetowych brak nieznana data dostawy bądź wcale już nie będzie sprowadzana. Pytanie czy ktoś zna sklep gdzie taka karta jest dostępna od zaraz ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 To poszukaj tej karty od Galaxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 jeśli może być używana, to poszła PM :) i jeśli Galaxy , to nie na 1,4ns bo to padaczki były Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Kup 8600gt i lepiej na tym wyjdziesz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Używki na allegro -> KLIK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...