Narril Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) Witam, Nie wiem, czy to dobry dzial, ale sprobuje. Mam te sluchawki : http://sklep.benchmark.pl/pelny_16169.html I.. przejechalem po kablu krzeslem, w wyniku czego mam kabel w 2 czesciach. Sprobowalem naprawy na wlasna reke, ale nie dziala. Jestem slabym 'majsterkowiczem', polaczylem kable ze soba (jak najlepiej umialem)jak byly no i nic to nie dalo, ani nie ma dzwieku w sluchawkach, ani mikrofon nie dziala. Szukam pomocy w sprawie naprawy, czy w ogole jest mozliwa, wydalem troche na te sluchawki i nie mam zamiaru kupowac nastepnych. : \ pozdrawiam, maciej Edytowane 28 Września 2007 przez Narril Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Kable słuchawkowe są trochę inne niż zwykłe. Jeśli się mu dobrze przyjrzysz to zauważysz, że kable te maja dość specyficzną izolację (pod tą gumową). Weź w rękę nóż i spróbuj je troche oskubać ale tak delikatnie, ze wszystkich stron. Potem weź w dłoń lutownicę i wszystko ładnie zlutuj i zaizoluj jakąś taśmą. Powinno śmigać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narril Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 W desperacji przysmalilem jeden kabel zapalniczka wczoraj, zaczal dzialac (ten od glosniczkow), dzisiaj zrobie to porzadnie, bo jade do domu i tam mam sprzet. Dzieki za pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...