Katarzynka Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Witam. Mam problem z ta plyta :/ Wszystko zlozylam itp. wszystko ladnie chodzi, tylko ten nieszczesny dzwiek :/ instalowalam juz 2 razy system i wgrywalam sterowniki z plyty, ale dzwieku nadal nie ma :/ sprawdzalam juz chyba wszystko i nadal nie mam pojecia :/ bardzo prosze o jakas pomoc, wskazowki etc. z gory dziekuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 A koleżanka widziała temat o tej płycie ? jeśli nie to http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=208702&st=0 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 przepatrzylam kilkanascie stron (od konca i od poczatku) i nie znalazlam tego, glownie ten topic jest nastawiony na to co plytka ma w sobie :P z tego co wyczytalam to tylko na viscie ktos mial problemy a ja mam xp :/ no i ta plyta to inna niz ta moja (pewnie minimalne roznice, ale zawsze). moja plytka to: http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=6060 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 zauwazylam, ze nie dzialaja tylko wejscia "normalne" (nie te od surround) - niebieskie i zielone :P instalowalam najnowsze sterowniki itp i nadal to nic nie pomoglo :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Pewnie trzeba włożyć 2 zworki w odpowiedni sposób przy "Front Panel" (albo podobna nazwa). Jest to na pewno opisane w instrukcji. Poza tym, jak wspomniał kolega wyżej, jest temat o tej płycie i tam zadawaj pytania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...