pieciaq Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Witam! Mam zamiar kupić w najbliższym tygodniu nową grafikę, do wydania mam z 550zł... Przeczytałem wiele testów, recenzji i tak prawie przez cały czas zmieniałem wybór, aż w końcu postanowiłem poprosić o radę. W tej chwili moim faworytem jest Sapphire Radeon X1950Pro 512MB DDRIII /256bit/, karty z serii x1950pro znacznie wygrywają w wydajności z takimi rywalami jak 7900gs, czy kartami nowszego pokroju jak 2600xt, albo 8600gt lub gts... W benchamrkach zaś jest odwrotnie radeony tracą dość spore ilości punktów do w/w kart... Dlatego jestem niepewny co do mojego wyboru... karty z serii 8600, czy 2600xt obsługują już DX10 ale i tak ich wyniki sa zbyt niskie by płynnie obsłużyć gry z DX10. Dlatego moje pytanie jest, co Wy polecicie za kwotę 550zł, oczywiście pod PCI-E, dodam także, że chodzi tu o kartę, której wyniki na podstawowych taktowaniach będa wysokie i karta ta nie będzie wymagać podkręcania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 wez cos firmy EVGA, maja tam taki program "EVGA Step-Up". Dzięki niemu uczestnicy będą mogli dokonać, jednorazowo, w ciągu 90 dni od daty zakupu wymiany swojej dotychczas posiadanej karty EVGA na nowszy model. Ma to sens... nawet jesli kupisz i uznasz ze ta karta nie jest taka jakiej oczekiwales... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 poczekaj na radka 2900gt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...