Sniper Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Mam DDR Elixir 256/266 MHz CL 2,5. Czy ten wynik to dużo czy mało ? Jak jeszcze mogę sprawdzić wydajność swojej pamięci ? Czy to dobra pamięć ? Piszcie jak najwięcej !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Ja mam pamieci no-name zbudowane na kosciach pamieci firmy Seitec (wedlug raptora, to sa dobre egzemplarze), 256 ddr, 333 mhz,ale z powodu plyty jest ustawione jako 266. Wynik w pcmarku : 4400. Chetnie bym sie dowiedzial,czy to duzo,czy malo Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Ja mam też no-name 333 i wynik w podpisie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Jakoś tak... w sam raz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 nic dodac nic ujac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Ja mam też no-name 333 i wynik w podpisie :P Zadek... jeszcze nie zmieniłeś tych wyników na prawdziwe? Ile będziesz ludzi nabierał, ze masz 7600 w pcmarku na takich pamiątkach? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Boli, co? Niestety to nie sen, to rzeczywistość. A gdyby trafił się jakiś Tomasz N. - tu link do kolejnego: http://service.futuremark.com/compare?pcm=1145139 (niestety PCMark nie chce wierzyć, że posiadam w kompie dysk i dla niego testów nie robi 8O ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Boli, co? Niestety to nie sen, to rzeczywistość. A gdyby trafił się jakiś Tomasz N. - tu link do kolejnego: http://service.futuremark.com/compare?pcm=1145139 (niestety PCMark nie chce wierzyć, że posiadam w kompie dysk i dla niego testów nie robi 8O ) Sqad. Tylko kłóje w serce. 8) Patrz masz P4 na 2990 a tylko 600 punktów w góre od mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Bo tu sporo zależy od magistrali. Jeśli pamiętasz, to był też koleś z P4 na mag. 166 i wynik podobny do mnie. To żaden cud. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 co do tematu, to na ddr266 sa wyniki w granicach 3000p. co do tych 7600... brak mi slow, ale wydaje mi sie, ze dla procesorow intela pcmark daje wiecej punktow za pamieci... Moj stary na niekreconym p4 2.4 ma prawie 6000 na ddr333 i chipsecie via4p400 czy jakos tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Irnlng --> to sie zgadza. Wynik nie kręconego: http://service.futuremark.com/compare?pcm=1063093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ja mam 3500 na tym co w podpisie zaraz do 4000 dobije tylko fsb podniose bhebe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 jakos chyba malo, ja mam nonamey i 4539 bez podkrecania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ale ty masz p4 to jakos inaczej idzie cyba ? za to masz ty kiepski wynik w 3dmarku nawet bardzo kiepski biorac pod uwage ze ty masz wersje pro a ja zwykłego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 juz kiedys poruszalismy temat tego pro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 no moze i tak ...tz na forum kilkakrotnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 nawet znam tego gościa... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 :arrow: na kosciach Elixir 256 mb 266 MHz (CL 2,5) udalo mi sie uzyskac w PCmark'u 5547 punktow. Sniper - twoj wynik troszke maly, ale moze to wina reszty podzespolow :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...