kad2 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Witam! Poszukuje taniej plyty pod core duo e2140,max 300zl i w tej cenie znalazlem bardzo interesujace mobo-Gigabyte GA-P35-DS3L. Niestety w necie nie znalazłem żadnych recenzji tej płyty :? Chcialbym dowiedziec się czy waszym zdaniem to dobry wybór w tej cenie,mysle o oc proca na @3,00GHZ.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Witam! Poszukuje taniej plyty pod core duo e2140,max 300zl i w tej cenie znalazlem bardzo interesujace mobo-Gigabyte GA-P35-DS3L. Niestety w necie nie znalazłem żadnych recenzji tej płyty :? Chcialbym dowiedziec się czy waszym zdaniem to dobry wybór w tej cenie,mysle o oc proca na @3,00GHZ.? 300 zł za P35 to niezła cena Jestes pewien czy to przypadkiem nie P31? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kad2 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) np: http://www.bitcomputer.pl/product.php?id=6561 cena troche dziwna,bardzo tanio w skąpcu ceny są troche ponad 300zł http://www.skapiec.pl/site/cat/13/comp/209465 Edytowane 2 Października 2007 przez kad2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 LoL? To sie oplaca brac od reki jak na moje oko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Cos czuje ze to pomylka i powinno to byc P31. Ale nawet za P31 DS3L 265 to dobra cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Zadzwon do tego sklepu i sie spytaj czy to nie pomylka jakas. Jak nie to rzeczywiscie oplaca sie brac za taka kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kad2 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 skontaktowałem sie z nimi i rzeczywiście była to pomyłka <_< Do 300zł najlepsza bedzie Gigabyte GA-P31-DS3L? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Jezeli za 265 mają p31ds3l to mozesz smialo kupowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 ja mam S3 rev. 3.3 i sobie chwale , bez problemowe o/c :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...