Gość Dawidsfuturx Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Ma ktoś informacje na temat tego zasilacza? wiadomo, że raczej tych realnych 460 wat tam nei bedzie, ale czy jest wmiare dobry? sprzet e2140, x1800xl, 1gb ramu, cdrw, i jeden dysk, wiec raczej wymagań duzych nie mam http://www.stanko91.pl/catalog/zasilacz-46...q460-p-761.html konkretnie z tej stronki, lub jeśli ktoś jest z gliwic zna może inny fajny sklep (oprócz proline, w którym nic ciekawego w tej cenie nie mają) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Masz jeszcze Komputronik i Fenix, jeśli chodzi o ten drugi to nie ma co patrzeć na strone tylko jak już telefon zrobić do sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 kurcze dzięki patrze właśnie na ten drugi i jest u mnie na wydziale pzdr p.s. szkoda tylko, że nie mają cennika, ani wykazu podzespolów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Qoltece są robione przez Huntkey'a, więc są to raczej dobre zasilacze, z tym, że wątpię, żeby akurat ten miał więcej niż 350W (12V1: 8A, 12V2: 14A). Ale w tej cenie to raczej warto. Gdyby nie to, że mam w chacie ze 2 zasilki na zapas, to kupiłbym go i obadał :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...