warp Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Witam Kupilem dzisiaj nowy komputer i zaczalem go skladac. Dosyc szybko natrafilem na trudnosci, mianowicie jak zmiescic ten bydlecy cooler (i w ktora strone go ustawic) na plycie glownej? Zrobilem 4 fotki. Opcja numer 3 i 4 chyba odpadaja, bo wiatraczek zaslania wtedy slot doprowadzajacy moc do procesora. Fotka numer 1 tez jakos mi sie nie widzi, bo wtedy wiatraczek jest zwrocony w strone zasilacza, wiec na chlopski rozum zostaje opcja numer 2. Chcialbym sie jednak upewnic, fajnie by bylo jakby wypowiedzial sie ktos kto posiada w/w plyte i cooler. Uzdrawiam :D edit popsulo mi kolejnosc fotek Edytowane 4 Października 2007 przez warp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) mam to samo dmuchanie w proca tylko ze inny wentylator, wybralem jedyna i sluszna bramke nr 2 :D edycja: zle kolego osadziles ramy, zajrzyj do manuala (: Edytowane 4 Października 2007 przez meeron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Wow myslalem ze Mugen to odswiezone infinity... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...