Gość Mugrim Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Chcialbym uslyszec wasze opinie na temat tego kiedy jest najkorzystniej kupic nowy sprzet. Lepiej zrobic to w tym okresie przed swietami czy raczej po nowym roku lub wiosna? Chodzi mi zarowno o ceny jak i mozliwe pojawienie sie nowych technologi. Kiedy mozna sie spodziewac plyt glownych z PCI 2.0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Najtaniej jest w wakacje, gwiazdka to najgorszy okres na kupowanie kompa i części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 najlepiej to zrobic po wejsciu zapowiadanych od X czasu nowosci wtedy ten "nie najnowszy" stanieje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 To ja sie moze podepne do tematu. Poki co mam konfig jak w podpisie i zastanawiam sie czy czegos z tym nie zrobic. Wybor padl na: C2D 2160 Foxconn P35A/Abit IP35-E PowerColor Radeon X1950Pro Xtreme / GF 8600 Palit sonic + 2GB twinmos twister 800 I teraz takie pytania: 1) czy kupowac teraz czy sie wstrzymac jeszcze z miesiac, bo teraz tak czy tak zbyt wiele czasu nie bede mial zeby sie pobawic 2) czy brac jakies dodatkowe chlodzenie np Freezer 7 - mysle krecic conieco 3) ktora z tych 2 grafik - ew czy jak poczekam ten miesiac to wyjdzie cos godnego uwagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 1) Ja bym kupował teraz, bo na święta ceny idą wzwyż 2) Pentagram HP-100 AlCu Lite IMO 3) X1950PRO IMO lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...