Dilo Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Witam, chce kupić nowa płytę główną i mam nie lada problem jesli chodzi o wybór - przedzial cenowy to gdzies okolo 500zl. Ma być pod intela e6400 i ram 2x1GB dual 800mhz cl4 geila i grafike 7900gto narazie myslałem nad kilkoma : Abit ab9 quadgt asus p5k-e wifi abit ip35 asus P5N32-SLI Premium WiFi-AP te z wifi sa ciekawe ale glownie chodzi mi dobre oc i stabilnosc pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Foxconn P35A lub MSI Neo2 FR, z przewaga tego pierwszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Dlaczego ? Asus P5K-E i Abit IP35 też są ciekawe :) Ja bym chyba brał Asusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 MSI Neo2-FIR 380zl w apollo.pl.. kupilem i nie mam ani jednego problemu ktory maja inni, wieczorem walne recke ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dilo Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Czyli widze ze ogolnie lepiej cos wybrac z płyt z nowym chipsetem. A tego MSI to widzialem juz za 355zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Oczywiście, że lepiej cos z nowym chipsetem. Bardzo dużo płyt na P35 jest bardzo dobrych. Każda ma swoje wady i zalety oraz każdy użytkownik ma sentyment do innej firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...