turzol Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Enermax UC-A5FATR2B TecTroid A5 Co sądzicie o tym panelku :?: Chyba sobie go sprezentuje. Cena nawet atrakcyjna jak na tego typu urządzenia. No i niebieskie podświetlenie :D Ciekawe kiedy będzie w Polsce....chociaż mogę go mieć już za tydzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Panelek niczego sobie :) . Regulacja obrotów , temperaturka , po prostu bajer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 No właśnie też tak myślę. Znalazłem jak na razie jedyną reckę. Chyba po holendersku: recka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 No i jeszcze odczyt prędkości obrotowej ! Jak dla mnie to naprawde bomba :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Fajny, ale domowej roboty lepsiejsze. Super panel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 nie wiem ile kosztuje, ale wyglada zajebiscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Wypaśny, chciałbym taki mieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 ladny ladny :) ciekawe kiedy go bedzie mozna kupic w polsce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 bardziej mi sie podobaja panele vantec'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Całkiem fajnie to wygląda, i pomiar obrotów jeszcze !!! Miodzio tylko trzeba mieć czarną obudowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Wcale nie trzeba czarnej budy :D Są jeszcze w kolorze białym i srebrnym :D Oblookaj na tej stronce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Zna ktos na polskie ile to bedzie kosztowało ???? i kiedy i gdzie bedzie mozna to kupic w Polsce :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 45 euro -> 180 zeta pisze na stronce :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Extra, wygląda jak radio w samochodzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 nom, fajowe...ale ja sobie sam takie zrobie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Jeżeli kogoś interesuje recka panelu po angielsku to zapraszam DarkVision - Enermax :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 fajne to tylko szkoda ze nie daja za darmo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 na allegro takie są ale drooogo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 jak dla mnie calkiem fajny ale bardziej podoba mi sie ZALMAN :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAttX Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Mi nawet Zalman by starczył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Jaro gdzie ty widzisz takie na allegro bo chyba mam problemy ze wzrokiem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Wczoraj kupiłem Zalmanka i jest miodzio. Naprawde polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...