scv Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Witam, upatrzyłem sobie taki zestaw: 8600 GT Palit Sonic+ Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHz BOX Abit IB9 Goodram DDR2 Dual Channel 2x1024MB 800MHz CL5.0 BOX Hitachi Deskstar 7K250 (160GB, 8MB, SATA300) I teraz pytanie z mojej strony, czy zasilacz Delta 400W wystarczy czy się spali po tygodniu ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Wystarczy, ale ja bym bym kupił od razu amacroxa 400 (450w) za 150zł bo ta delta to dobra zasiłka ale ja do takiego zestawu bym ją włozył na jakiś czas dopuki nie miał bym kasy na lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Jeśli idzie o Twój zestaw , to procek na E2160/E2180 + lepsze mobo - Abit/Foxconn/MSI/Asus(P5K-E) na P35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scv Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Piszesz, że lepze mobo, a ja w tym czasie znalazłem coś jeszcze słabszego :) http://www.agito.pl/socket_775/ecs_p965ta.776.34653.html Procek, który mi zaproponowałeś zdatny do użytku tylko po O/C, a ja kręcił nie będę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Niby czemu zdatny do uzytku tylko po OC ? To ze ma mniej kaszy oznacza ze jest gorszy? Nie, poczytaj sobie testy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 ECS ? Bez przesady. Może Gigabyte GA-P31-S3L Procek ? E2160 = E4300, cache ma znaczenie, ale nie w grach. Do czego będziesz używał PC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Ten zasilacz pociagnie ten sprzet z palcem w du... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Ten zasilacz pociagnie ten sprzet z palcem w du... tracer też ale lepiej zainwestowa 150zł w amacroxa 400 z mocna v12 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 ? A Delta ma słabą +12V :rolleyes: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scv Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 PC prawdopodobnie tylko i wyłącznie do gier :) czy ta płyta, którą podałem obsługuje GEFORCE 8600GT Sonic+ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Pomijajac, ze ta plyta to lekkie gowno, to obsluguje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scv Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Dlaczego lekkie [ciach!]o ? bo sie nie znam. CZym sie różni od innych w tej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Oc, mozliwosci wsadzania prockow (Q6600 bal bym sie zamontowac). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Dlaczego lekkie [ciach!]o ? bo sie nie znam. CZym sie różni od innych w tej cenie. ciezkie [ciach!]o :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...