Dyni@ Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Mam teraz jakiś badziewiasty mikrofon, używam go do rozmów na Skype'ie, chcę go zmienić bo wiadomo jaka jest jakość i stąd moje pytanie, zastanawiam się nad dwoma: Creative SD60 Logitech analog microphone Mikrofon Logitecha jest dwa razy droższy, ale czy ten Creative też jest dobry i może konkurować z tym Logitechem ? Czy warto dołożyć do Logitecha ? Zależy mi na tym żebym nie musiał trzymać mikrofonu przy ustach. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 ja uzywam jakiegos mikrofonu na klipsie (chyba jakis media tech) za 8 zl... W rozmowach na skype raczej nie mialem problemow. Zazwyczaj byl ode mnie w odleglosci 30-50 cm (w zaleznosci czy chcialo mi sie po niego siegnac reka) i moi rozmowcy raczej nie narzekali. W tej chwili jezeli mialbym kupowac mikrofon, to chyba cos takiego: http://allegro.pl/item249657906_mega_mocny...db_unikat_.html Mysle, ze moze byc to o wiele lepsze rozwiazanie niz jakies logitechy/creative'y etc... Ale niestety nie mialem go w rekach, wiec nie potrafie powiedziec jak dziala konkretnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...