flor3k Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 www.eXtremeMoto.net Witam! Link powyżej to moja strona, co o niej myślicie? Co można by było zmienić na pierwszy rzut oka? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Nie jest zła ale kolorki mi nie pasują, ale to rzecz gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrAz Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 ale styl tego forum wcale nie pasuje do portalu.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flor3k Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 kolorystykę sie zmieni, ale jeszcze nie wiem czego, czy forum czy portalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...