Skocz do zawartości
kukov

Sony Vaio Cr21s/w Vs Hp Pavilion Dv6599ew

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przymierzam sie do ktoregos z tych 2 lapkow, generalnie roznia sie minimalnie [ten x3100 w soniaczu mi nie przeszkadza] tak wiec mam pytanie, czy wykonanie stoi na wyzszym poziomie u sonego ? Pracowalem na hp'ku serii dv2000 (14 cali) i bylo calkiem przyjemnie, nic nie trzeszczalo itp a sonym przez dluzszy czas niestety nie mialem okazji sie "pobawic". Tak wiec chcialbym zasiegnac waszej opini co do tych komputerkow.

ps. roznica w calach nie jest wazna dla mnie na tyle zeby decydowala o wyborze miedzy nimi

hp - http://www.sirius.pl/notebooki/towar_cenni...EW_GQ262EA.html

sony - http://www.sirius.pl/notebooki/towar_cenni...IO_CR21S_W.html

pozdrawiam

Kuba

Edytowane przez kukov

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzialem tego sony w media i bardzo mi sie spodobal. Wykonanie na pierwszy rzut oka bardzo dobre. Pare tygodni temu szukalem lapa dla siebie, myslalem nawet o nim, ale grafika chyba za slaba jak dla mnie, no i to ze jest koloru bialego - chyba szybko sie bedzie brudzil :?

HP ktorego podales nie widzialem, a moze i widzialem, ale nie zwracalem wiekszej uwagi, bo bardziej podchodzi mi design sony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj kupielem mojej dziewczynie SONY Vaio VGN-CR21Z/R. Kolor Blaze Red. Rozni sie od tego modelu co ty podales grafika X2300 i ma 200gb hdd. Pierwsze wrazenia sa niesamowite. Laptop wyglada zabojczo. Bardzo dobrze wykonany, super matryca. jest po prostu cudowny. Jak go juz dorwalem w swoje lapki to wiem, ze nie kupil bym nic innego. HP mi sie nie podobaja. W nastepny weekend troche sie nim pobawie wiec napisze wiecej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi