kukov Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) Witam, przymierzam sie do ktoregos z tych 2 lapkow, generalnie roznia sie minimalnie [ten x3100 w soniaczu mi nie przeszkadza] tak wiec mam pytanie, czy wykonanie stoi na wyzszym poziomie u sonego ? Pracowalem na hp'ku serii dv2000 (14 cali) i bylo calkiem przyjemnie, nic nie trzeszczalo itp a sonym przez dluzszy czas niestety nie mialem okazji sie "pobawic". Tak wiec chcialbym zasiegnac waszej opini co do tych komputerkow. ps. roznica w calach nie jest wazna dla mnie na tyle zeby decydowala o wyborze miedzy nimi hp - http://www.sirius.pl/notebooki/towar_cenni...EW_GQ262EA.html sony - http://www.sirius.pl/notebooki/towar_cenni...IO_CR21S_W.html pozdrawiam Kuba Edytowane 10 Października 2007 przez kukov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Widzialem tego sony w media i bardzo mi sie spodobal. Wykonanie na pierwszy rzut oka bardzo dobre. Pare tygodni temu szukalem lapa dla siebie, myslalem nawet o nim, ale grafika chyba za slaba jak dla mnie, no i to ze jest koloru bialego - chyba szybko sie bedzie brudzil :? HP ktorego podales nie widzialem, a moze i widzialem, ale nie zwracalem wiekszej uwagi, bo bardziej podchodzi mi design sony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukadev Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Ja dzisiaj kupielem mojej dziewczynie SONY Vaio VGN-CR21Z/R. Kolor Blaze Red. Rozni sie od tego modelu co ty podales grafika X2300 i ma 200gb hdd. Pierwsze wrazenia sa niesamowite. Laptop wyglada zabojczo. Bardzo dobrze wykonany, super matryca. jest po prostu cudowny. Jak go juz dorwalem w swoje lapki to wiem, ze nie kupil bym nic innego. HP mi sie nie podobaja. W nastepny weekend troche sie nim pobawie wiec napisze wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukov Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Witam, no ja sie zdecydowalem na tego Hp'ka jak tylko go dostane to naskrobie cos konkretnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...