sideband Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Cechy sterownika: - Data 5/10/2007 - Rozmiar 18.9mb(15.7mb OLD CP) - Nowy Control Panel - Obsługa serii 6 do 8 - Reszta zmian taka jak w 163.71 - Zwiększona wydajność i kompatybilność w Half-Life 2: Episode 2 , Timeshift oraz Stranglehold. - Dodane profile SLI dla gier Portal, Clive Barker's Jericho, SEGA Rally Revo, NHL 08, and European Street Racing W przypadku Stranglehold nie występują BSODy , ale nie wiem jak w kwestii czarnego ekranu. Zwiększoną wydajność można odczuć w Stranglehold , Quake Wars i WIC. New CP - Link Old CP - Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) Niech ktoś przetestuje te sterowniki pod XP na grze Stranglehold czy błąd z czarnym ekranem został naprawiony, bo pod Vistą ciiężko mi się gra z 1GB Ram. Dobra - wywaliłem viste x86 - zainstalowałem Forceware 163.76 2k/xp oraz stronglehold pod xp sp2 i przeszedłem cały pierwszy chapter bez błędów w grafice. Średnio jest 30 klatek a w strzelaninie zdarzają się spadki do 20. Edytowane 15 Października 2007 przez danywatt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Kamil* Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) Potwierdzam , sterowniki poprawiają stabilność gry. Przeszedłem 3 razy demo bez najmniejszego problemu :D. Edytowane 16 Października 2007 przez *Kamil* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Nie moge wlaczyc filtrowania anizotropowego w opcjach sterownikow. Sprawdzane na wersjach 163.74 i 76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Już wielokrotnie o tym pisałem , nie da się wymusić filtrowania AF oraz w przypadku AA nie da się ustawić by opcja byłą kontrolowana przez aplikacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) w poprzednich wersjach w opcjach sterow moglem sobie zarowno wlaczyc aa na x4 i af x16 jednoczesnie Zainstalowalem RIVA TUNER i tam sobie ustawilem jednoczesnie.... ;) Edytowane 19 Października 2007 przez KUBA TM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Masz na myśli stare cp? Bo jak tak to nie możliwe , bo w serii 1xx.xx po odblokowaniu starego cp nie jest to możliwe , ale oczywiście możliwe z poziomu rivy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...