Skocz do zawartości
lolek319

Głośniki Nie Działaja A Wszystko Jest Ok... :(

Rekomendowane odpowiedzi

witam serdecznie... zakupiłem ostatnimi czasy notebook'a... jednak mam problem i to dosc powazny nurtujacy mnie od kilku dni robie dosłownie wszystko jednak wbudowane głosniki ani głosniki które podłączam do wejscia audio nie działaja a w mednadżerze zadan wszystko jest oki... w trayu brak jest ikonki z głosnoscia... nie wiem co zrobic bo pobrana sterowniki ze stronki producenta nie maja zadnych rezultatów... nie chca nawet sie dokonczyc instalowac bo jeden sterownik nie widzi drugich... :( byłbym dozgonnie wdzięczny jesli ktos wiedziałby co robic... w menadżerze zadan wyskakuje ze brak jest zainstalowanych PCI device... nie ma tego na stronce producenta a na necie niczego nie moge znaleźć... ;( jesli ktos mógł mi pomóc??

Compaq 6715s buisness ------> to model tego laptopka... :( mógłby ktos mi pomóc?? ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest chyba kwestia poprawek do HD Audio tj. KB888111 i/lub KB835221.

dziekuje za odpowiedź... :)

a masz moze linka do tych upgread'ów?? :>

a tak PS to wazne jest chyba przy tym ze mam Windows Xp... bo inneg niestety nie bede wstanie na jutrzejszy dzionek załatwic... a jutro musze miec tego lapka w pełni sprawnego... :(

dzięki wielkie jeszcze raz :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi