lolek319 Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 witam serdecznie... zakupiłem ostatnimi czasy notebook'a... jednak mam problem i to dosc powazny nurtujacy mnie od kilku dni robie dosłownie wszystko jednak wbudowane głosniki ani głosniki które podłączam do wejscia audio nie działaja a w mednadżerze zadan wszystko jest oki... w trayu brak jest ikonki z głosnoscia... nie wiem co zrobic bo pobrana sterowniki ze stronki producenta nie maja zadnych rezultatów... nie chca nawet sie dokonczyc instalowac bo jeden sterownik nie widzi drugich... :( byłbym dozgonnie wdzięczny jesli ktos wiedziałby co robic... w menadżerze zadan wyskakuje ze brak jest zainstalowanych PCI device... nie ma tego na stronce producenta a na necie niczego nie moge znaleźć... ;( jesli ktos mógł mi pomóc?? Compaq 6715s buisness ------> to model tego laptopka... :( mógłby ktos mi pomóc?? ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 To jest chyba kwestia poprawek do HD Audio tj. KB888111 i/lub KB835221. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek319 Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 To jest chyba kwestia poprawek do HD Audio tj. KB888111 i/lub KB835221. dziekuje za odpowiedź... :) a masz moze linka do tych upgread'ów?? :> a tak PS to wazne jest chyba przy tym ze mam Windows Xp... bo inneg niestety nie bede wstanie na jutrzejszy dzionek załatwic... a jutro musze miec tego lapka w pełni sprawnego... :( dzięki wielkie jeszcze raz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) http://ftp.ca.pl/pub/caM665SU/sterowniki%2...-PLK-forsp2.exe http://findfiles.com/list.php?string=KB835221&db=Both Edytowane 16 Października 2007 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...