toffass Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Zmiesci mi sie to czy nie ? :D Niby buda ma 20 cm szerokosci a ten ma 16 wysokosci ale buda ma jeszcze spory wiatraczek wiec co myslicie a moze ktos ma taka kombinacje ? albo mugena z podobna buda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Jak dużym problemem jest zmierzenie wysokości od socketu do bocznej ścianki / wentylatora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toffass Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 chodzi o to ze ja jeszcze nie mam tych czesci :D dlatego pytam :D gdybym mial to sobie bym sprawdzil poprostu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoHannibal Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Powiem Ci tak w CM Centurion miesci sie na styk, po wymontowaniu tuby bocznej zostaje jakis 1cm od scianki zamknietej obudowy do powierzchni coolera... :) A porownanie szerokosci Rebela z Centurionem pozostawiam Tobie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...