_Vip_ Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Czy ktos sprawdzal jak sie sprawuja dwie BIV 40GB w macierzy RAID (kontroler - Promise).Doszly mie sluchy ze sa z tym jakies problemy.Ale czy ktos osobiscie to sprawdzal ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Ja też słyszałem od kumpla o tych problemach ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Mam obecnie 1 Barracudę na Promisie z MSI K7T Pro2 i chodzi całkiem nieźle (chyba, bo brak porównania). Ale Seagate przyznaje się że 2 Barracudy na RAID'zie Promise'a to raczej niewypał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Cytat Czy ktos sprawdzal jak sie sprawuja dwie BIV 40GB w macierzy RAID (kontroler - Promise).Doszly mie sluchy ze sa z tym jakies problemy.Ale czy ktos osobiscie to sprawdzal ?Osobiście sprawdzali z http://www.pc.com.pl/lab_pokaz.asp?lab=180&str=1335 Niestety lipa :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...