Havoc Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Heyah ;) Przerzuciłem się na heyah, ze względów najbardziej praktycznych...dziewczyna ;] Teraz takie pytanie, otóż, za doladowanie powyżej 50zł mogę sobie wybrać jeden numer w heyah i rozmawiać z nią za 0zł/min do stycznia. Ale...też są inne promocje, wszystkie są aktywowywane za free, dlatego zastanawiam się czy doładowując jednorazowo konto za >50zł mogę aktywować luźne gadki i dodatkowo dostać 12000 SMSów do Heyah. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 To zależy. Ani luźne gadki, ani 12000 sms'ów nie są stałymi opcjami w heyah. Aktualnie na pewno gadki są dostępne, ale czy dostaniesz 12k sms'ów to już nie jestem pewny. W promocjach są tylko gadki więc raczej "tylko" je dostaniesz i nie masz pewności czy dalej będą przedłużać tą promocję. Proponuje zadzwonić lub napisać email z zapytaniem. Ja wysłałem i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu nie odpisali, a zadzwonili do mnie na drugi dzień z odpowiedzą na moje pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...