mieciu300 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Czy warto cena/jakość http://www.ab.pl/produkt.html?pid=95759 i który będzie lepszy, ten pierwszy czy ten: http://www.allegro.pl/item254337629_dell_v..._120gb_gw_.html Edytowane 18 Października 2007 przez mieciu300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Porównujesz 2 lapki z czego jeden to 17" a drugi to 15,4... Nie napisałeś do czego ten lap ani nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu300 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Porównujesz 2 lapki z czego jeden to 17" a drugi to 15,4... Nie napisałeś do czego ten lap ani nic... Najmocniej przepraszam za błąd. Więc chodzi mi o laptopa do szkoły no i na gierki. Chcę wiedzieć czy sie opyla kupić tego droższego czy może ten tańszy w 100 Wystarczy. Jeśli polecacie jakieś inne laptopy to proszę o przedstawienie ich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Jak do gierek to polecam Della ze względu na kartę grafiki. Edytowane 18 Października 2007 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Wybierając z tych to do gier zdecydowanie Dell ze względu na grafikę. Odnośnie wielkości matrycy to musisz już sobie sam odpowiedzieć czy będziesz się z nim duzo przemieszczał bo taka matryca 17" nie jest tak bardzo mobilna ;) Doradzałbym w tej cenie kupić: Compala FL90 Ze względu, że masz lepszy procek (takt, 4mb cache) większy dysk. Sam się na niego zdecydowałem i jutro ma dojść :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...