Alpha lyr Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Nie znam się na podzespołach dlatego bo nie siedziałem w hardware od ponad roku. :blink: Zależy mi na komputerze do gier i aplikacji w przedziale cenowym nie przekraczającym 3,000zł Chciałbym abyście przy okazji składania sprzętu podali bezpośredni link do części, bo jeżeli ktos napisze nazwę podzespołu, to moge się pomylić i kupić część całkowicie nie pasującą np. do płyty głównej itp. Zalezy mi na odnośnikach, dzięki z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 wszystko co potrzebujesz jest w zestawach przyklejonych. nie widzisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpha lyr Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Hej mam jeszcze takie dość nietypowo pytanko. Jak jest z płytą główną o nazwie [iNT][775] Abit IP35-E ? Jeżeli dokupie do tego core 2 Duo 8800GTS 2GB będzie wszystko działać ? problemowy jest ten abit ? Dzięki z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiacynty Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 a poczytać nie łaska?? :P jest cały temat o tym Abicie... od siebie (czytaj użytkownika :P ) dodam, że na razie jestem bardzo zadowolony a dual boot w ogóle mi nie przeszkadza... bardzo jestem z niej zadowolony no i ta cena (teraz 350zł... :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpha lyr Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 A co to jest ten dual boot ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Double Boot. Komputer uruchamia się jakby 2 razy, coś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_kubek2 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Double Boot. Komputer uruchamia się jakby 2 razy, coś takiego????????? 2 razy? po co, jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Nie jestem posiadaczem tej płyty, więc może tego tak fachowo nie wytłumaczę, ale: włączasz komputer, po ok. 3 sekundach sam się wyłącza i po kolejnych 3 sekundach włącza się sam i działa normalnie. Ale podobno wyszedł jakiś nowy bios, który coś na to radzi ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 ale to nie od biosa zalezy tylko od chipsetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 ????????? 2 razy? po co, jak?odgórne zalecenie Intela czy coś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 ale to nie od biosa zalezy tylko od chipsetu. Chodziło mi o to, że gdzieś czytalem, że po wgraniu nowszego biosu komp uruchamia się znacznie szybciej i nie widać już tak bardzo efektu podwójnego startu :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Chodziło mi o to, że gdzieś czytalem, że po wgraniu nowszego biosu komp uruchamia się znacznie szybciej i nie widać już tak bardzo efektu podwójnego startu :).Zakładając że chcesz kupić mobo Abita to radze dołożyć nie wiele do PRO , double boot zlikwidowany fabrycznie, suszarka nie potrzebna :D itp ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) Wypowiem się jako posiadacz wersji No-Pro: Suszarka to jakis bullshit... nawet bezpośrednio z pudełka po zamontowaniu odpaliła od razu... Double post : wciskasz button, kreca sie kilka s wiatraki przestaja potem sie normalnie wlacza- w niczym to nie przeszkadza, podczas resetowania nie występuje. Quadzika B3 ciągnie na 3.0 przy def vcore i szafa gra Co do reszty pieca to bierz: e2160/80 2gb 2*1 co tam chesz... grafike na twoim miejscu poczekał bym na wyjscie 8800gt i w zależności czy to będzie hit czy kit kupił go w wersji 512 lub 8800gts w wersji 640 zasilacz polece BQ, 450w styknie, ale możesz coś tanszego Edytowane 20 Października 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpha lyr Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 A kiedy ta 88GT i jaka mniej więcej w przybliżeniu mogłaby wynieść jej cena brutto ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 coś koło listopada, a cena w przeliczeniu koło 850zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpha lyr Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 To na dniach, super, zastanowie się/wstrzymam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...