Artuxx Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Mam pytanko czy mozna zainstalowac Win98 majac zainstalowany XP wiem za odwrotnie mozna a w druga strone ? nic sie nie skopie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 jak masz xp i zainstalujesz rownolegle 98 to on sie wpakuje, i bedzie sie ladowal jako domyslny system bez mozliwosci wyboru, da sie to naprawic na kilka sposobow np: bootujesz z cd windowsa xp, wybierasz naprawe systemu, potem naprawe automatyczną, i juz :), mozesz tez wejsc do konsoli i napisac jako komende "fixmbr" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Pewnie, ze się da to zrobić bezproblemowo i bezkolizyjnie. Musisz tylko użyć jakiegoś managera bootowania. Np. Partition Magic. Ja zaś polecam niewielki System Commander 7. Instalujesz go, po restarcie pojawia sie okienko wyboru systemu, ty dajesz "add new OS" i wszystko gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...