Kuchash Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Witam. Mam problem z Grami pod Vista 64bit Ultimate, Oryginalny. Przykładowe gry: Gothic3, ProEvolutionSoccer 6, C&C: Tiberium Wars wszystkie oryginalne. Mój sprzęt: 4x1GB Ram 800Mhz Geil Dual Athlon 6000 Ati 2600XT 256MB - > sterowniki najnowse 7.10 pod Viste 64bit HDD 320GB Seagate Sata Pł Główna: Gigabyte S-Series NForce 430 Problemem jest płynność gier, przez ok pierwsze 5minut gry chodza bardzo płynnie, po czy zaczyna sie dosłownie pokaz slajdów, po wyjściu z gry i wejściu znowu gra chodzi plynnie ale tylko przez następne 5-10min. Pamięc wirtualną w Viscie dawałem na automatyczną, przydzielałem sam 10 Giga itp nic niedawało to, w autostarcie wyłaczyłem programy startujące z systemem, nie mam wirusów. To samo dzieje sie na Viście 32 bitowej bo sprawdzałem. Dopasowałem też ustawienia do uzyskania najlepszej wydajności, nic niepomaga, ma ktoś jakieś pomysły ? Z góry dziekuję i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 moze cos nie tak z temperatura cpu/gpu jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 mialem podobny problem - gry sie ciely strasznie mimo ze bardzo lagodne dla gpu a vista przy instalacji albo zwisy albo niebieskie ekrany plyta gigabyte okazalo sie ze w biosie mialem wlaczony robust graphic booster na turbo - sprawdz u siebie i daj na auto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...