sideband Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Cechy sterownika: - Data 9/10/2007 - Rozmiar 20.2mb - Nowy Control Panel - Obsługa serii 6 do 8 Link Nie wiem co sterowniki zmieniają , ale napewno co sprawdziłem sterownik ma nową wersje OpenGL-a 2.1.2 , poprzednia wersja to 2.1.1. Poza tym poszczególne pliki zajmują nieco więcej , także jakieś zmiany muszą być nie wliczając dodanie obsługi dla 8800GT. Także prosze testować i dzielić się uwagami :wink: Edytowane 22 Października 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Za wiele nie pomogę, ale do smarków się nadają:) Wynik skoczył o jakieś 200 pointów http://service.futuremark.com/compare?3dm05=3589776 w porównaniu z 163.69. Próbowałem te stery zassać z linka podanego na Guru3D.... :] Dzięki sideband Potestuję parę starszych gierek (taki sprzęt) i dam znać. EDYTA Panel do wyboru Gry które do tej pory sprawdzałem: ToCA3, MoH:A, Race07, FIFA08, Bioshock, HL2 Ep.2, demko CoD4, WiC - rano sprawdzę PES 2008. Problemów brak, chyba jaśniejszy ekran, wydajność porównywalna do 163.69. Nie ma też żadnych BSOD`ów a podkręcanie działa tak jak zwykle. Nie wiem OCB niektórym na Guru3D - być może problem dotyczy Visty... Edytowane 22 Października 2007 przez suchyjastrzab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Pod xpekiem sprawdzałem tylko hl ep2 , na tych sterach jest kompletna porażka gra fazuje strasznie , na 163.76 płynnie jak woda. Poza tym nie wspomniałem jeden plik został zabezpieczony i nie można go rozpakować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Nie rozumiem, jaki plik, jakie zabezpieczenie? Mi się to rozpakowuje bez zająknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 sideband - nie działają linki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Bo w tej chwili nie mam dostępu do plików , folder z plikami jest na ftp , ale jest ukryty i nie mam do niego uprawnień i nie wiem jak to naprawić , nawet nie moge go skasować. Napisałem do nethostingu , ale narazie nie odpisali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Pozwoliłem sobie wrzucić te stery na własnego ftp`a. Niestety musiałem podzielić archiwum na trzy części i nie wiem jak tam wygląda transfer. Dajcie znać co i jak. http://home.arcor.de/tomek_87/176.26/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 http://tcmagazine.com/forums/index.php?aut...mp;showfile=297 Tu też są , cwaniaki przepakowali i myśleli , że się nie kapne. Chyba myśleli , że to stockowe sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Kamil* Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) SideBand a będzie wersja ze zintegrowanym starym CP?! :) Edytowane 27 Października 2007 przez *Kamil* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Nie będzie , ponieważ stery 169.01 są lepsze zarówno w markach jak i grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...