Skocz do zawartości
ceek

4 Gb Ramu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie...

Kolejny mój problem polega na tym że poszalałem i mam viste 64 która już całkiem sympatycznie działa ale zawsze mogła by działać troszke lepiej jakby dostała wiecej ramu... i chciałbym doprowadzić do sytuacji w której miałbym 4gb ramu tylko takie 4gb ramu powinny sie jakos fajnie podkrecac...

i co teraz zrobić, obecnie mam w komputerze 2x1gb ocz platinium rev2 i teraz jest kilka wyjsc które generalnie dzielą sie na :

1. Te ocz wcale takie zle jak wygladaja nie sa... dokupic 2 pare i moze bedzie wszystko ladnie dzialac i sie podkreci do calych 850mhz przy cl4 albo podobnego wyniku.

2. Wywalic ocz, sprzedac w swiat i kupic np. cruciale lanfest 2x1gb tylko 2 takie zestawy i miec wielka nadzieje ze beda dzialaly z moja plyta glowna.

3. Wywalic ocz i myslec o zestawie 2x2gb ktore podobno ogladajac zagraniczne fora nie bywaja az takie zle... ktos tam pisal ze ponad 1000mhz cl5 wykrecil...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie...

1. Te ocz wcale takie zle jak wygladaja nie sa... dokupic 2 pare i moze bedzie wszystko ladnie dzialac i sie podkreci do calych 850mhz przy cl4 albo podobnego wyniku.

ta opcja bedzie najlepsze , 2x1GB OCZ rev 2 masz za 245 zł w apollo,powinienes spokojnie na nich wykrecic ponad 1000Mhz CL5 Edytowane przez naxt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi