czater Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Jak zdjąć to cholerstwo?? Doczepiłem te zaczepki i radiator za nic w świecie nie chce zejść. Tak jak by był przyklejony. Co z tym zrobić?? drzeć na chama czy jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 "drzeć na chama " Pochwal się ile urwiesz. Ja bym pod miejsce gdzie jest "przyklejone" wsunął kartę telefoniczną i ze wszystkich stron wsuwał, aż puści. Robiłem tak z chipsetem swoim i jeszcze działa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czater Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Dobry pomysł :D zaraz wyprobuje EDIT: oki wszystko dziła jak trzeba i nic nie złamałem ;p Edytowane 22 Października 2007 przez czater Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Gosciu, a czy to cos pare tematow nizej, to nie jest przypadkiem Twoj temat ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czater Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Nie to coś to nie jest moje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Nie to coś to nie jest moje O RLY? Czekamy na temat "jak otworzyć obudowę"... pomyśl czasem zamiast robić bajzel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Chlodzenie juz zdjete, wiec chyba temat do zamkniecia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...