lejlas Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Witam serdecznie, czytam to forum już od długiego czasu, nawet trochę pisałem kiedyś ale moje stare konto chyba wygasło :wink:. Do rzeczy, chce za jakieś parę dni przesiaść się z mojej wysłużonej platformy S 754 na intelka P35, wybrałem sobie takie podzespoły: E 6550 MSI Neo2-FR EVGA 8800 GTS 640 MB tutaj wchodzi w gre jeszcze zapowiadany 8800 GT Pamiątki OCZ lub jakieś Patrioty 2 GB podpowiedzcie czy to dobry wybór, jakieś lekkie oc w planie ale raczej nie jakoś "hard core-owo", zastanawiam się czy nie <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> jakiego słabszego procka z serii 4xxx, choć z drugiej strony zestaw miałby posłużyć ze 2 latka, dlatego mój wybór padł na E 6550, budżet i tak już nadwyrężony, być może potem jeszcze dokupie lepszejszy zasilacz, na razie Topower P5 400W musi to wszystko udźwignąć :D Wszystkie za i przeciw mile widziane, mam jeszcze kilka dni do namysłu, pozdro 4all :D Edytowane 22 Października 2007 przez lejlas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 IMO lepiej procek na E2180 , podkręcić na 3GHz i na razie do wszystkiego starczy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 E2160@OC + 8800GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lejlas Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) heh nie spodziewałem się propozycji E2180 :-), brałem jeszcze pod uwage E6750, jak E2180 sprawuje się w nowych gierkach, między innymi dlatego zdecydowałem się teraz na szybko zmieniać platforme, gdyż moja stara nie daje już rady :-( Edytowane 22 Października 2007 przez lejlas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Mój E2160 chodzi bardzo dobrze w nowych gierkach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Podkręcony na 3GHz E21x0 sporo, naprawdę sporo umie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lejlas Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Podkręcony na 3GHz E21x0 sporo, naprawdę sporo umie to w takim razie będe jeszcze myśłał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...