Gość Ramzes The Great Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Siemka Ludziki, mam takie pytanko, Posiadam Płytke taka jak w opisie i wiatraczek na chipsecie strasznie chałasuje, smarowanie pomaga ale na 4 dni :), czy mozna go zdjac bez obawy przegrzania chipsetu ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 No niewiem, ja tam bym nie zdejmował. Chyba że zdejmniesz wszystko i zamiast tego radiatroka walniesz jakiś wypasiony (duży) wtedy powinno być elegancko. Takie jest moje zdanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 jak nie wychodzisz ponad fsb133 to spokojnie mozesz radiator sam zostawic,jak bys dzialal na fsb 166 to raczej nie mecz chipsetu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Zdejme go i zobacze jak bedzie wszystko pracowac, jak beda zwiechy itp gowna to zaloze, thx za szybka odpowiedz :) 3majcie sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...