Sqter Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 No właśnie taki mam problem. W Firefox mam OK-polskie litery. W Gadu w ogóle polskich liter. W Office mogę pisać polskie znaki ale podkreśla mi błędy i zmienia je na jakieś ruskie :( No i w aplikacjach, takich jak np do wystawiania faktur też nie mam polskich znaków. Miałem wcześniej jakąś nakładkę zainstalowaną ale ją odinstalowałem. Język ustawiony na POLSKI PROGRAMISTY. W czym problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 zobacz ustawienia językowe, polski programisty to jest tylko układ klawiatury. W szczególności szukaj opcji pod tytułem domyślny język dla aplikacji cośtam unicode... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqter Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 No nie mogę sobie poradzić :( Proszę zwrócić uwagę na czcionkę Pomocy. chyba wiadomo już o co mi chodzi ? Gdzie mam coś zmienić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 moze to pomoze (link) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqter Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 No teraz to tak popitoliem ze stracilem Polski Programisty :oops: No i zymiast Z mam Y :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...