mechl!n Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11144170 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Johny44 sprzedaje sprzet z discotecha ... nic dodac nic ujac blok wyglada tak sobie ... Niech oni wreszcie powiedza co jest w srodku ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 zajebiście! IMO 200zł i już jest pożadne WC!. Podoba mi sie te że w końcu skończył sie MONOPOL Mate'a i zestawy zaczely tanieć bo bez przesady 400zł za kawalek wiedzi powierconej skraplacz od kily i pompke to sorry ale duze przegiecie robił Mate!!. Teraz weszly Miko i bloki.republika.pl + niektorzy sprzedajacy na allegro i ceny Mata w porównaniu z innymi wydawały sie kosmiczne więc wszytsko idzie w dół tak że nie ma już takiego ogromnego przebicia jak robil Mate. Jezeli chodzi o ten zestaw to cena jest bardzo wporzo... ale i tak ja już w wakacje składałem WC ponizej 100zł na którym robiłem rekordy z AGOIA 1600+ @1928mhz 2.05V i było 49C full load! jeszcze w środku lipca z bloczkiem 4 kanałowym :) heh :). pozdro podoba mi sie to co sie dzieje w polsce z WC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Jak chcesz sprawdzic co jest w srodku to wejdz na www.discotech.waw.pl. Na moim 2000+ Palomino blok B-1 byl o 2C gorszy od Nukleona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 A co do Mate to pamiętam jak jakieś góra 2 miechy temu obiecał (tak OBIECAŁ) że ceny spadną trochę.A co widzę??nie słowność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 A co do Mate to pamiętam jak jakieś góra 2 miechy temu obiecał (tak OBIECAŁ) że ceny spadną trochę.A co widzę??nie słowność Looknij : tutaj Tylko zeby nie bylo ze reklamuje :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 A ja dodam: FumFel_20: looknij tutaj: Chłodziwa ZXC: chlodziwa2 Trzeba czasem popatrzeć zanim sie wyjedzie na człowieka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 A ja dodam: FumFel_20: looknij tutaj: Chłodziwa ZXC: chlodziwa2 Trzeba czasem popatrzeć zanim sie wyjedzie na człowieka :) Blok wodny CPU 'Nukleon N1' Chłodnica miedziana duża Pompa 1000l/h MJ1000 w pojemniku z plexi 2.4l Wąż gumowy 3m Eheim (12/16mm) Zaciski metalowe 10 szt. Łącznik Y12 1szt. Suma: 644 zł || CENA: 609 zł LOL i tak drogo! za te pieniadze zloze ci FreonCooler z -30C na 100W i izolacją... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Fakt, sorry Mate.Ceny poszły w dół.Ale tylko starycg bloków.O taki Orbital1 : by mi pasił.Ale czemu aż 134?Tak, aż bo dla nie których to jest tylko, s dla mnie nie. Teraz tylko mnie interesuje ile by mi temp spadła, po zastosowaniu tego bloku : zamiast bloku z CPC którego posiadam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 a jaka masz teraz temp. na antku ?? napewno na 101% :) spadnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Teraz mam w full stresie 38 stopni z wiatrakiem puszczonym z 3000 na 2000 rpm.Dzisiaj robiłem testy to gdy puszczę na 3000 rpm wiatrak (już niema ciszy :) ) to nie przekracza 34 stopni temp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Aha i jeszcze jak bym wymienił pompke na 600 l/h (bo teraz jade na 250l/h)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 to zle ?? 38 stopni i cisza ?? nie mozesz narzekac !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 nie wiesz, chcę jeszcze mniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 wyskrob agregat z lodoweczki na zlomi , zfob FC i bedziesz mial mniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 ZXC: "LOL i tak drogo! za te pieniadze zloze ci FreonCooler z -30C na 100W i izolacją..." OKi daje ci 609 złi złóż mi FC, któy wygladałby choć troche profesjonalnie i dał się sprzedawać. OK ? Dam Ci nawet 644. Czekam. Bo nie lubie gdybactwa, lubię fakty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 ZXC: "LOL i tak drogo! za te pieniadze zloze ci FreonCooler z -30C na 100W i izolacją..." OKi daje ci 609 złi złóż mi FC, któy wygladałby choć troche profesjonalnie i dał się sprzedawać. OK ? Dam Ci nawet 644. Czekam. Bo nie lubie gdybactwa, lubię fakty. nie ma sprawy!! zrobie ci powaga pomaluje ladnie montanką i bedzie lajcik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 ZXC: "LOL i tak drogo! za te pieniadze zloze ci FreonCooler z -30C na 100W i izolacją..." OKi daje ci 609 złi złóż mi FC, któy wygladałby choć troche profesjonalnie i dał się sprzedawać. OK ? Dam Ci nawet 644. Czekam. Bo nie lubie gdybactwa, lubię fakty. Ja daję 650zł i to FC nie musi wyglądać profesjonalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 ZXC: "LOL i tak drogo! za te pieniadze zloze ci FreonCooler z -30C na 100W i izolacją..." OKi daje ci 609 złi złóż mi FC, któy wygladałby choć troche profesjonalnie i dał się sprzedawać. OK ? Dam Ci nawet 644. Czekam. Bo nie lubie gdybactwa, lubię fakty. Ja daję 650zł i to FC nie musi wyglądać profesjonalnie. patrz : Kompreor : 130zł (po tyle sa u mnie w KRK) skraplacz : max 100zł (ja dalem 50zł) capilatra 3m + filr : 20zł (tyle ja dalem) palnik + lut : 79zł (po tyle sa w obi) + lut 15zł parownik : max 50zl zawory : 18zl (tyle placilem) w sumie 412zł + izolacja 38zł (za te pienadze naprawde bedzie pozadna!) = 450zł na max wsyztskich cenach mysle ze za 400zł skladasz spokojnie jakby sie uparl to ~350zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Mate - a czemu ja nie dostalem tak fajnie wypolerowanego bloczku jak na fotach ? :lol: aaa .. to bylo dawno ;] Zxc - proponuje wiec kupic vapochilla ;] chyba kumasz o co biega .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Zxc - proponuje wiec kupic vapochilla ;] chyba kumasz o co biega .. taa wersja PE jest dobra ale ja i tak wole Promeetie bo jednak izolacja wydaje sie przewniejsza i tak jakoś bardziej mi sie podoba lepsza jakos wykoniania i mocniejsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Dostalem info o tych zestawach, o ktorych mowa w temacie.. No i nie sa zaciekawe : Na Antku 2600+ temperatura 43 stopnie. Tyle to ja mam na BOX'owym coolerze w mega stresie na tym co w podpisie.. :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Mate a o P4 zapomniałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Juz ruszyłem temat zapinek do P4 i Socket A Badźciew cierpliwi. Przyspieszam (gifty) jak sie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 A poza ttym juz mam sprzet testowy. I robie wielkie porównanie moich bloków na sprzecie testowym ala. TOMSHADWARE . Przy mocach o 86 -120W. Bedzie i porównaie zestwawów Wiec wsio bedzie czarno na białym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Aha i jeszcze jak bym wymienił pompke na 600 l/h (bo teraz jade na 250l/h)?No to pompka na pewno daje ciala. Jakbys mial mocniejsza, to bedzie na Miko lepiej, a jeszcze lepiej na Orbitalu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...