KWS89 Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Jakiego rodzaju jest podświetlenie w Nokiach 3510i i N'7210? Bo zainteresowało to mnie bo mogę mieć uszkodzoną 3510i na części i nie wiem czy brać dla diod czy nie...Ale tak to są diody czy biała tafla elektroilumistencyjna? I jaką lutownicą diody odlutowywać(ktie od i do koma) Gazówą, Transformem czy "zwykłą"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Nikt nie wie? Mam czas do jutra 9 rano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|EFFECTS| Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 No najlepiej odlutowywać stacją lutowniczą :P bo to zajebiście małe n7210 o ile sie nie myle jest na diodach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 No najlepiej odlutowywać stacją lutowniczą :P bo to zajebiście małe n7210 o ile sie nie myle jest na diodach... Zdrowia zycze ze stara lutownica :lol: Do tegouzywa sie HotAirStation , gazowych itp. Wylutowac mozesz, tylko ze beda juz przegrzane :lol: Diodki takowe chodza juz od 1,5 zl/szt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 No najlepiej odlutowywać stacją lutowniczą :P bo to zajebiście małe n7210 o ile sie nie myle jest na diodach... Zdrowia zycze ze stara lutownica :lol: Do tegouzywa sie HotAirStation , gazowych itp. Wylutowac mozesz, tylko ze beda juz przegrzane :lol: Diodki takowe chodza juz od 1,5 zl/szt stacja lutownicza, nie stara lutownica :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...