realme Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Witam! Wlasnie zakupilem w/w model sprawdzam w menadzer urzadzen - procesor : wyswietla mi nastepujace informacje 1 . Intel core 2 duo T7300 @ 2.00 Ghz 2 . Intel core 2 duo T7700 @ 2.40 Ghz .. czy to normalne ? Jeden procesor , dwa inne rdzenie ? Nie wiem jak mam to roumiec ... ? Robilem rowniez testy kilkoma programami diagnostycznymi i wynik ten sam. Jeszcze jedno co mnie nie pokoi to "CPU code name - conroe" Myslalem ze to jest Santa Rosa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 o, to się podłączę jeśli pozwolisz... ja w moim mam intel core 2 duo t5300 @ 1,73GHz intel core 2 duo t5500 @ 1,66GHz , chociaż procek jest t5300. Raczej nie jest to powód do zmartwienia, ja tego lapka mam od pół roku i poprostu tak jest i już. Sam jestem ciekaw dlaczego. Jednak jeżeli ktoś wie o co kaman z tym, to chętnie się dowiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...