Zeekee Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 (edytowane) Witam . Wczoraj robiłem testy w 3dMarku 06 i osiągnąłem wynik 9924 pkt . Chciałbym się dowiedzieć czy to dobre wynik , czy też zły . Jeśli jest słaby to co może go ograniczać ?? Mój komputer ; E6550 2,33 Ghz Krecona do 3,08 Ghz GeForce 8800 GTS 320 mb EVGA Supercolocked Patrioty LLK 800Mhz 2x1Gb Płyta Głowna : Asus P5K Ew. Co zrobić by osiagnąć lepszy wynik ? Help Me ;) Edytowane 28 Października 2007 przez Zeekee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Ew. Co zrobić by osiagnąć lepszy wynik ?Podrkęć grafę, podrasuj system, obniż jakość obrazu w riva tunerze (albo czymś podobnym). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeekee Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Podrkęć grafę, podrasuj system, obniż jakość obrazu w riva tunerze (albo czymś podobnym). Mam problem z kreceniem grafiki ;/ Przy kreceniu o 5 Mhz wynik w 3dMarku spada ;/ Coś nie tak jest .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 pochwalisz sie jaki masz zasilacz? a co do jakosci obrazu to chyba zabawa LoD'em jest chyba nie fer i to najbardziej w stosunku do samego siebie <_< a co do wyniku to raczej w normie na nie kręconym sprzecie, "zaśmieconym" systemie. Co zrobic zeby miec lepszy wynik? hmm powyczac zbedne programy działające w tle, zdefragmentowac dyski, zmienic drivery na jakies zmodowane www.tweaksrus.com i krecić, krecić i jeszcze raz krecić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeekee Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 pochwalisz sie jaki masz zasilacz? a co do jakosci obrazu to chyba zabawa LoD'em jest chyba nie fer i to najbardziej w stosunku do samego siebie <_< a co do wyniku to raczej w normie na nie kręconym sprzecie, "zaśmieconym" systemie. Co zrobic zeby miec lepszy wynik? hmm powyczac zbedne programy działające w tle, zdefragmentowac dyski, zmienic drivery na jakies zmodowane www.tweaksrus.com i krecić, krecić i jeszcze raz krecić :) Zasilacz Chieftec 550 W . Sorka ale nie rozumiem tego : a co do jakosci obrazu to chyba zabawa LoD'em jest chyba nie fer . Można bardziej po Polsku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...