Mr_Gizmo Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 NZXT sa z wyglądu wręcz obrzydliwe, taka wieś tańczy i śpiewa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Prawdopodobnie już wybrałem, będzie to Chieftec Dragon albo Bravo ze wskazaniem na Bravo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiozo Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 no jak dragon czy bravo to raczej juz sie chyba nastawiasz na wiekszy wydatek niz do 300zł no i wysokie to trzeba przyznac one przeważnie są!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 http://zenfist.pl/pID/539.htm http://zenfist.pl/pID/555.htm Nie są ani wysokie ani droższe niż 300zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTom Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Lepiej Bravo. Nowszy szkielet i dłuższa. Jak chcesz 3% rabatu to wpisz tutaj hasło MIKOŁAJ jak dodasz do koszyka. Chief LBX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiozo Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 no dobry sklep to w sumie kupuj ceny bardzo niskie tam sa!! Myślę że Bravo bedzie lepsza a o drgania martwic sie nie musisz bo one bardzo dobrze je tłumia no i przestrzeń itp. także udanego zakupu życzę!! i Wesołych Świąt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAU Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 byłbym bardzo wdzięczy. mam dla ciebie jeszcze małą ankietę :wink: 1. czy wpada w wibracje? niektórzy mówią że mogą z tym być problemy..... 2. głośność wentyli które są dodane 3. jakość na prawdę taka super ;> warta obecnej ceny (369)? chodzi mi o to czy jesteś z niej zadowolony ;) Jutro postaram sie cos cyknac. 1. Z tymi wibracjami nie wiem jak jest, buda nie drga, nie slychac terkotania metalu o metal, bocznych scianek o rame itd. Nic nie skrzypi i nie trzeszczy. Poczatkowo obawialem sie, ze boczne scianki beda drgac, bo po zalozeniu nie sa spasowane tak aby nie drgaly, jak lekko dotchniesz i popukasz to slychac, ze drgaja. Rozwiazaniem jest tasma mod, te wsuwki na bocznej sciance owinalem tasma aby byly grubsze i ciezej wchodzily w boki obudowy. Od tej pory skala. Obkleilem tak tylko jedna strone, druga zostawilem jak byla i zadna nie drga tak wiec jest to zbedne. 2. Wentylatory Cooltek 1000rpm nie sa glosne ale slyszalne, w nocy slychac niski szum powietrza, i tak bede zmienial na 3x xthermala btp pro. Dla mnie sa ciche, spokojnie przy nich usypiam. Chlodzenie procesora oparlem wlasnie na jednym z tych wentylatorow z obudowy. Zasilacz, mimo, ze ch ujowy Tracer, jak reszta bebechow zreszta, jest mimo wszystko cichszy od nich i ich nie zaglusza. Jak dla mnie jest przyjemnie ale i tak bede wyciszal. Mam mobo mini atx, jeden cd rom ktory zreszta sie dzisiaj zje bal, jeden dysk wd3200avjb, i dwa dolaczone do obudowy wentyle. 3. Jakosc jest ok chociaz myslalem, ze blacha scianek bedzie gruba, anodyzowane aluminium oraz caly design mnie urzekly, ale poza dolaczanymi wentylami, koszykiem i gumkami na 3 dyski twarde, przestronna obudowa, dokladnym wykonczeniem obudowy nie ma sie szczerze czym podniecac. Jest to pierwsza moja obudowa za takie pieniadze (~370zl) i chyba poprostu zaluje, ze jest to 'tylko' obudowa za tyle kasy a nie centrum odpalania rakiet balistycznych ;) Oczywiscie montaz na szybko-srubki, w zestawie pudelko ze srubokretem i masa srubek i srubeczek. W troche wyzszej cenie to juz chyba tylko Antec P182, podoba mi sie jego konstrukcja i bajery. Niestety ale trzeba dokupic osobno aluminiowy front dla napedow bo moje biale LG wyglada poprostu paskudnie. Prawie 40zl w plecy za to. Moze zalozymy temat o Lian Li PC7 ? :) NZXT sa z wyglądu wręcz obrzydliwe, taka wieś tańczy i śpiewa :( NZXT Alpha wyglada jako tako normalnie z nich wszystkich. Diody zawsze mozna odciac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...