Dr@GuN Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 hehe zostawie bez komenta (patrz proc) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Hmm, TurboPLL? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Hmm, TurboPLL? raczej skopana detekcja cpu w everescie, wyslij maila koderowi to naprawi blad, jest z nim dobry i szybki kontakt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 raczej skopana detekcja cpu w everescie, wyslij maila koderowi to naprawi blad, jest z nim dobry i szybki kontaktDokładnie. Kiedyś Everest pokazywał mi 150MHz FSB na LX-ie i z Celka 375MHz zrobił 750MHz (fajnie to wyglądało :D ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 ale nie tak fajnie jak to :) poza tym pytanie bo widziałem gdzieś moda do tego bxa na blokowanie pci/agp a widział ktoś coś takiego do pamięci ? bo moje nie chcą iść więcej jak 139mhz....shit...ale kosztowały 12zł sztuka <rotfl> może jakieś dzielniki w biosie są tylko ich nie znalazłem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 ale nie tak fajnie jak to :) poza tym pytanie bo widziałem gdzieś moda do tego bxa na blokowanie pci/agp a widział ktoś coś takiego do pamięci ? bo moje nie chcą iść więcej jak 139mhz....shit...ale kosztowały 12zł sztuka <rotfl> może jakieś dzielniki w biosie są tylko ich nie znalazłem ? Od tego własnie jest TurboPLL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 taaa tylko teraz bądz mądry i znajd gdzieś na necie coś takiego do kupienia w sensownej cenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 To sie robi samemu a nie kupuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...