roth Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Co sadzicie o tej karcie? Ma pamiatki Hynix 4. Ile ktos z tego wycisnal? Ustawienia standardowe to 250/250. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Eee ja bym się raczej nie pakował w power colora możesz puźniej mieć nie przyjemności z tą kartą lepiej dopłać z 50-100zł i kup jakiegoś gf 4 ti 4200 albo jeżeli ci zależy na jakimś Radku to kup to cacko: to jest: Hercules 3DProphet 8500 128MB moim zdaniem najlebszy radek 8500 jaki kiedykolwiek powstał (lebszy od bulid by ati!!!) odziwo można go jeszcze dostać jak wczoraj chodziłem po sklepach w bydgoszczy to weszłem do takiego malutkiego sklepiku i tam stała ta karta za 550zł podejrzewam że jak bym próbował zjechać z ceny to do 500zł bym doszedł!!!! szukaj tej karty w małych sklepikach odziwo one są najlebsze!!!. p.s. poczytaj to http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/115-79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 SIema. Jest tak, karta ogółem bdb, ale jeśli chodzi o podkręcanie to niezbyt dobrze. GPU idzie spokojnie na 290 ale kurna pamieci to juz zjeba dam 265 to jzu jakies krzaczki i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły sie pokazują ( np.: w 3dmarku201se w scenie ze smokiem po kilku sekundach jego rogi zaczynają sie powielać i robi sie jakiśburdel :/ ). Trzeba by zapodać jakieś radiatorki na pamieci wtedy napewno by sie dalo wiecej. CO do jakosci obrazu w 2D to jest BARDZO dobry. Niektorzy mówili że obraz na powercolorach jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy, nieprawda jest super. Jedyne to z<span style="color:red;">[ciach!]</span>ie jest przy podkręcaniui pamieci, ale mi tam nie zależało na overlockingu wiec jestem zadowolony. I polecam tą kare. Pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 chodzi mi wlasnie o podkrecanie... Jak zamontuje radiatorki to cos to da? Robil ktos tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 NA bank coś da, ja sie szykuje do zakupu radiatorków tylko kurna droge sącholery jedne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 tylko na ile sie bedzie dalo je wykrecic? Moje sa na standardowych ust juz dosc cieple. I do tego wystajace kondensatory miedzy pamieciami utrudniaja montaz. To moze ktos wie gdzie znajde w krakowie herculesa i za ile (zeby byl na 100%) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Eee ja bym się raczej nie pakował w power colora możesz puźniej mieć nie przyjemności z tą kartą lepiej dopłać z 50-100zł i kup jakiegoś gf 4 ti 4200 albo jeżeli ci zależy na jakimś Radku to kup to cacko: (tu byla fotka... ;)) to jest: Hercules 3DProphet 8500 128MB moim zdaniem najlebszy radek 8500 jaki kiedykolwiek powstał (lebszy od bulid by ati!!!) odziwo można go jeszcze dostać jak wczoraj chodziłem po sklepach w bydgoszczy to weszłem do takiego malutkiego sklepiku i tam stała ta karta za 550zł podejrzewam że jak bym próbował zjechać z ceny to do 500zł bym doszedł!!!! szukaj tej karty w małych sklepikach odziwo one są najlebsze!!!. p.s. poczytaj tohttp://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/115-79 Moooja karta :D. Popieram przedmowce - cudowne cacuszko :). Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Wiec zrobilem test i w 3d marku 2001 wyszlo 9788. To duzo czy malo? Moj konf to Wpox 8RDA+ 1700@11x166, 256 ddr twinmos(6-2-2-2) i wspomniana karta 250/250@290/260. Ok probuje ile da sie z niej wycisnac:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Ja u siebie mialem 8400, ale kurna proceq mnie ogranicza no i oczywiscie ram i plyta :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 A ja wam serdecznie polecam karte XpertVision Radeon 9100 64mb DDR ja mam na 3,6ns ile z kręcenia? nie moge powiedzieć :) bo mam za cienki zasilacz i nawte bez O/C sa zwiechy musze kupic cos lepszego... Ale 285/270 idzie :) z D600@1020mhz ma 1100pkt w 3dsmarku2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...