Skocz do zawartości
roth

POwer Color Radeon 9100 128 MB

Rekomendowane odpowiedzi

Eee ja bym się raczej nie pakował w power colora możesz puźniej mieć nie przyjemności z tą kartą lepiej dopłać z 50-100zł i kup jakiegoś gf 4 ti 4200 albo jeżeli ci zależy na jakimś Radku to kup to cacko:

Dołączona grafika

to jest: Hercules 3DProphet 8500 128MB moim zdaniem najlebszy radek 8500 jaki kiedykolwiek powstał (lebszy od bulid by ati!!!) odziwo można go jeszcze dostać jak wczoraj chodziłem po sklepach w bydgoszczy to weszłem do takiego malutkiego sklepiku i tam stała ta karta za 550zł podejrzewam że jak bym próbował zjechać z ceny to do 500zł bym doszedł!!!!

szukaj tej karty w małych sklepikach odziwo one są najlebsze!!!.

p.s. poczytaj to http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/115-79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SIema.

Jest tak, karta ogółem bdb, ale jeśli chodzi o podkręcanie to niezbyt dobrze. GPU idzie spokojnie na 290 ale kurna pamieci to juz zjeba dam 265 to jzu jakies krzaczki i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły sie pokazują ( np.: w 3dmarku201se w scenie ze smokiem po kilku sekundach jego rogi zaczynają sie powielać i robi sie jakiśburdel :/ ). Trzeba by zapodać jakieś radiatorki na pamieci wtedy napewno by sie dalo wiecej. CO do jakosci obrazu w 2D to jest BARDZO dobry. Niektorzy mówili że obraz na powercolorach jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy, nieprawda jest super. Jedyne to z<span style="color:red;">[ciach!]</span>ie jest przy podkręcaniui pamieci, ale mi tam nie zależało na overlockingu wiec jestem zadowolony. I polecam tą kare.

Pozdro...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko na ile sie bedzie dalo je wykrecic? Moje sa na standardowych ust juz dosc cieple. I do tego wystajace kondensatory miedzy pamieciami utrudniaja montaz. To moze ktos wie gdzie znajde w krakowie herculesa i za ile (zeby byl na 100%)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee ja bym się raczej nie pakował w power colora możesz puźniej mieć nie przyjemności z tą kartą lepiej dopłać z 50-100zł i kup jakiegoś gf 4 ti 4200 albo jeżeli ci zależy na jakimś Radku to kup to cacko:

(tu byla fotka... ;))

to jest: Hercules 3DProphet 8500 128MB moim zdaniem najlebszy radek 8500 jaki kiedykolwiek powstał (lebszy od bulid by ati!!!) odziwo można go jeszcze dostać jak wczoraj chodziłem po sklepach w bydgoszczy to weszłem do takiego malutkiego sklepiku i tam stała ta karta za 550zł podejrzewam że jak bym próbował zjechać z ceny to do 500zł bym doszedł!!!! 

szukaj tej karty w małych sklepikach odziwo one są najlebsze!!!.

p.s. poczytaj tohttp://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/115-79

Moooja karta :D. Popieram przedmowce - cudowne cacuszko :).

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec zrobilem test i w 3d marku 2001 wyszlo 9788. To duzo czy malo? Moj konf to Wpox 8RDA+ 1700@11x166, 256 ddr twinmos(6-2-2-2) i wspomniana karta 250/250@290/260. Ok probuje ile da sie z niej wycisnac:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wam serdecznie polecam karte XpertVision Radeon 9100 64mb DDR ja mam na 3,6ns ile z kręcenia? nie moge powiedzieć :) bo mam za cienki zasilacz i nawte bez O/C sa zwiechy musze kupic cos lepszego... Ale 285/270 idzie :) z D600@1020mhz ma 1100pkt w 3dsmarku2003

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...