mat_zab Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Witam ostatnio troche po[gluteus maximus]dłem na znajomosci sprzetu komputerowego dlatego kieruje pytanie do was a mianowicie: ostatnio troche unowoczesnilem moj leciwy sprzet :-P kupiłem karte graficzna ,pamieci i teraz mam dylemat czy jest sens i czy bedzie duza roznica jesli wymienie procesor na Athlona X2 4200+ ?? i czy jest wogole sens to wymieniac czy nie lepiej juz wymienic plyte na AM2 ?? jedynie martwi mnie to ze wtedy bede musial automatycznie wymienic tez pamieci ..... :mur: Acha procek pod 939 moge miec za 200zł nowy a dokladnie taki model : ATHLON X2 S939 4200 +2,2 ghz 1mb oem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Ile masz kasy na procek i płyte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Za 200zł bym brał tego X2, za swojego 3000+ dostaniesz z 80zł więc wychodzi cię za tego X2 ze 120zł, chyba warto :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykofm Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 (edytowane) Popieram przedmówcę, jestem dokładnie po takiej wymianie, tyle że z A64 3200+, z innej strony pamięci DDR2 są mniej więcej połowe tańsze niż DDR, dziś kupowałem 1Gb DDR Goodram za 147 pln, w tym samym sklepie Kingston DDR2 1Gb 667 - 89 pln, wybór nalezy do ciebie. Miałem dokładnie taki sam dylemat i wybrałem znianę procka i pozostałem przy DDR1. Edytowane 31 Października 2007 przez bzykofm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...