sasek Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Witam. Mam 700 zł na proca, mobo i RAM. Niestety fundusze na pozwalają mi na kupno płyty pod P35 więc wybór padł na P31. Dodam tylko, że kupuje Pentiuma Dual Core e2160 i będe go kręcił. Która płyta pod P31 będzie najlepszym wyborem? Czy w ogóle opłaca się brać płytę pod P31? Może za tą kasę, którą posiadam lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> zestaw z AMD? Dodam tylko że za 2 miesiące kupuję grafikę 8600 GT Sonic. Jeszcze jedno pytanie: Moja zasiłka to Delta Electronics 350W? Czy wytrzyma? Niestety nie mam kasy na zasilator :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Zasilacz wytrzyma. Płyta to Gigabyt DS3L na P31 jest z tego co pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasek Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 No ale wiem, że jest więcej mobasów na P31 i chcę się od Was, drodzy forumowicze dowiedzieć która z nich jest najlepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 GIGABYTE P31-DS3L. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...