grz Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) Ostatnio mialem problem z pewnym wrednym spyware, w koncu udalo mi sie je usunac, wszystko cacy tylko przez to spyware z menu start znikly mi przyciski z wylaczania/restartu kompa, a przy kombinacji alt-f4 jak chce wylaczyc kompa mam "This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator." Jak to z powrotem przywrocic mozliwosc korzystania z tych opcji? Szukalem w opcjach administracyjnych w panelu sterowania ale nie znalazlem jeszcze opcji jak to przestawic. Edytowane 1 Listopada 2007 przez grz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Na poczatek daj na http://wklej.org log z hijackthis, combofix oraz silent runners, link go logow podaj na forum. Zamykanie przez Menu Start->Wylacz komputer.. tez nie dziala? Poszukaj w rejestrze NoClose i zobacz czy jest ustawione na 0 czy na 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 gdzies w funkcji zarzadzanie komputerem to jest - niestety nie pamietam gdzie ale jak znajde dam cynk bo ja wylaczylem sobie "wyloguj" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...