Skocz do zawartości
czocza

Zmiana Karty Graficzne

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie opłaca mi się wymieniać GF8800GTS 320MB na GF8800GT? Odczuje przyrost wydajności miedzy tymi dwoma grafikami? Ma to jakiś sens?

Napewno wielu użytkowników GF8800GTS 320MB będzie miało podobny dylemat.

Czekam na odpowiedz. Z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zmieniał bym i poczekał na 9XXX albo coś od ati [;

Kiedy jest premiera GF9xxx?

Pytanie za ile spylisz swoja karte i ile bys musial dolozyc.

Na allegro jak obserwowałem aukcje to jeden koleś przed chwila sprzedał za 850zł a drugi za 810. Tylko nie wiem ile kosztuje taki gf88gt na skapcu najtańszy kosztuje 940zł w komsadzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zmieniał bym i poczekał na 9XXX albo coś od ati [;

Tylko 9xxx beda duzo drozsze;]

A teraz przy sprzedazy za 850 GTS mozesz bez dokladania zlotowki ( ceny GT niedlugo spadna tak w polowie listopada) kupic GT o wydajnosci zblizonej do GTX!!!

Jesli mialbym do tego interesu dokladac, w zyciu bym sie w to nie bawil;]

Ale teraz za 900 bedzie ci ciezko sprzedac ( 900 na allegro to 30 na prowizje i 20 na wysylke, a ja mowie o 850zl zysku)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko 9xxx beda duzo drozsze;]

A teraz przy sprzedazy za 850 GTS mozesz bez dokladania zlotowki ( ceny GT niedlugo spadna tak w polowie listopada) kupic GT o wydajnosci zblizonej do GTX!!!

Jesli mialbym do tego interesu dokladac, w zyciu bym sie w to nie bawil;]

Ale teraz za 900 bedzie ci ciezko sprzedac ( 900 na allegro to 30 na prowizje i 20 na wysylke, a ja mowie o 850zl zysku)

Już wiadomo kiedy maja premiere układy z serii 9xxx?

100zł moge dołożyć do karty wielki wydatek to znów nie jest ale czy bedzie odczuwalna różnica. Czy GF8800GT będzie bardziej wydajny od GF8800GTS 320MB ?

Czekam na odpowiedzi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już wiadomo kiedy maja premiere układy z serii 9xxx?

100zł moge dołożyć do karty wielki wydatek to znów nie jest ale czy bedzie odczuwalna różnica. Czy GF8800GT będzie bardziej wydajny od GF8800GTS 320MB ?

Czekam na odpowiedzi ;)

Nie czekaj na odpowiedź tylko poczytaj testy (których jest na kopy) i wyciągnij wnioski :damage_wall:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze Ci się wydaje. Znajdź jelenia na drogiego 8800GTS i kupuj 8800GT jak spadną jej ceny na racjonalne (~ 800 zł)

Zdecydowałem sie kupic 88GT.

Tylko mam taki dylemat czy kupić teraz 88GT bo sprzedam drozej swoja grafike jak obserwowałem aukcje na alledrogo to 88gts szły od 800 do 850zł czy czekac az ceny 88GT ustabilizuja sie ale już watpie ze sprzedam gf88gts320 za 800zł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi