czocza Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Witam, Mam pytanie opłaca mi się wymieniać GF8800GTS 320MB na GF8800GT? Odczuje przyrost wydajności miedzy tymi dwoma grafikami? Ma to jakiś sens? Napewno wielu użytkowników GF8800GTS 320MB będzie miało podobny dylemat. Czekam na odpowiedz. Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Nie zmieniał bym i poczekał na 9XXX albo coś od ati [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Pytanie za ile spylisz swoja karte i ile bys musial dolozyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocza Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Nie zmieniał bym i poczekał na 9XXX albo coś od ati [; Kiedy jest premiera GF9xxx? Pytanie za ile spylisz swoja karte i ile bys musial dolozyc. Na allegro jak obserwowałem aukcje to jeden koleś przed chwila sprzedał za 850zł a drugi za 810. Tylko nie wiem ile kosztuje taki gf88gt na skapcu najtańszy kosztuje 940zł w komsadzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Nie zmieniał bym i poczekał na 9XXX albo coś od ati [;Tylko 9xxx beda duzo drozsze;] A teraz przy sprzedazy za 850 GTS mozesz bez dokladania zlotowki ( ceny GT niedlugo spadna tak w polowie listopada) kupic GT o wydajnosci zblizonej do GTX!!! Jesli mialbym do tego interesu dokladac, w zyciu bym sie w to nie bawil;] Ale teraz za 900 bedzie ci ciezko sprzedac ( 900 na allegro to 30 na prowizje i 20 na wysylke, a ja mowie o 850zl zysku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocza Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Tylko 9xxx beda duzo drozsze;] A teraz przy sprzedazy za 850 GTS mozesz bez dokladania zlotowki ( ceny GT niedlugo spadna tak w polowie listopada) kupic GT o wydajnosci zblizonej do GTX!!! Jesli mialbym do tego interesu dokladac, w zyciu bym sie w to nie bawil;] Ale teraz za 900 bedzie ci ciezko sprzedac ( 900 na allegro to 30 na prowizje i 20 na wysylke, a ja mowie o 850zl zysku) Już wiadomo kiedy maja premiere układy z serii 9xxx? 100zł moge dołożyć do karty wielki wydatek to znów nie jest ale czy bedzie odczuwalna różnica. Czy GF8800GT będzie bardziej wydajny od GF8800GTS 320MB ? Czekam na odpowiedzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Już wiadomo kiedy maja premiere układy z serii 9xxx? 100zł moge dołożyć do karty wielki wydatek to znów nie jest ale czy bedzie odczuwalna różnica. Czy GF8800GT będzie bardziej wydajny od GF8800GTS 320MB ? Czekam na odpowiedzi ;) Nie czekaj na odpowiedź tylko poczytaj testy (których jest na kopy) i wyciągnij wnioski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpc Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 test Wydaje się, że wydajność 88gt jest duużo wyższa niż 88gts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Dobrze Ci się wydaje. Znajdź jelenia na drogiego 8800GTS i kupuj 8800GT jak spadną jej ceny na racjonalne (~ 800 zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocza Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Dobrze Ci się wydaje. Znajdź jelenia na drogiego 8800GTS i kupuj 8800GT jak spadną jej ceny na racjonalne (~ 800 zł) Zdecydowałem sie kupic 88GT. Tylko mam taki dylemat czy kupić teraz 88GT bo sprzedam drozej swoja grafike jak obserwowałem aukcje na alledrogo to 88gts szły od 800 do 850zł czy czekac az ceny 88GT ustabilizuja sie ale już watpie ze sprzedam gf88gts320 za 800zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 sprzedaj ta i poczekaj z 2 tygodnie az sie ceny ustabilizuja. ale bedziesz bez kompa chyba ze masz integre :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Chyba, że kupisz coś na PCI , jakegoś Matroxa za 15 zł ... Sprzedać teraz GTSa i czekać na większe dostawy GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Chyba, że kupisz coś na PCI , jakegoś Matroxa za 15 zł ... Sprzedać teraz GTSa i czekać na większe dostawy GT jak myslisz ile bedzie kosztowac 8800gt 512 pod koniec wakacji??? trza zarobić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Pod koniec wakacji ? Wróżki na forum pracują od 7.30 - 13.00 , spóźniłeś się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) Pod koniec wakacji ? Wróżki na forum pracują od 7.30 - 13.00 , spóźniłeś się oj ja tylko grzecznie pytam :lol: A ile np. stanial gts-320 w ciagu poł roku??? Edytowane 4 Listopada 2007 przez killer805 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Coś takiego Cię zadowoli ? http://www.skapiec.pl/wykrespopup.php?compid=230492 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...