Kakuś_ Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) Witam. Dzisiaj ściągnołem sobie mapy do Nokii Maps i zastanawiam się, czy jest to program wart uwagi. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to bardzo dobre pokrycie terenu, jednak widze, że aby ten program wydawał polecenia głosowe konieczny jest zakup licencji. Najbardziej korzystna wydaje się najwyższa oferta na 3lata za kwote około 250PLN. Czy ktoś używa tego programu od dłuższego czasu, jeśli tak to proszę o opinie, czy warto jest wydawać taką kwote na tą nawigacje. Może lepiej zaczekać na TomTom'a, albo jest coś jeszcze lepszego pod Nokie N95? Dodatkowo zastanawiam się, czy jeśli już zakupie licencje to korzystanie z nawigacji będzie zupełnie darmowe i jedyne aktualizacje jakie będą konieczne do poprawienia kultury pracy programu będę mógł dokonywać w domu, darmowo przy pomocy Wlan'u? Edytowane 2 Listopada 2007 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Ja to mam seryjnie w firmware mojej n73 i się zastanawiam jak to wywalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 ja ściągnąłem jakiegośtrala na 3 dni za free i powiem że nawet dobrze nawiguje i pokrycie w miare, ale jedyny minus to troche komendy sa za późno no i mam jakaś stara mape chyba bo np w kraku nowe drogi są jakoś nie do końca dobrze zobrazowane.. Wgrałem przez usb ten progs.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poz Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 teraz jest ten ovi suite w ktorym można wgrywać i zarządzać nawigacją ovi maps 3.0 w porównaniu z poprzednimi wersjami wersja 3 jest bardziej rozbdowana, szybciej chodzi no i ma lepszy zdecydowanie algorytm wyznaczania trasy przez co skusiłem się i zainstalowałem. na stronie nokii można wygenereować klucz darmowej 7 dniowej licencji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 ja mam to na defaulcie u siebie, ale wole garmina. nokia maps jest takie jakies nijakie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 na N95 najlepsze co jest i spokojnie sobie radzi to Garmin XT .. cena za PL 280 a za Europe 480 .... i jest to najlepsze navi pod symbiana ............ a google maps hmmm moim zdaniem kicha. nie warto ... A jak chcesz tela do Navi prawdziwej to trzeba zainwestować w coś pod WM .... wtedy możesz wybierać ze wszystkiego co jest na rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poz Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 na N95 najlepsze co jest i spokojnie sobie radzi to Garmin XT .. cena za PL 280 a za Europe 480 .... i jest to najlepsze navi pod symbiana ............ a google maps hmmm moim zdaniem kicha. nie warto ... A jak chcesz tela do Navi prawdziwej to trzeba zainwestować w coś pod WM .... wtedy możesz wybierać ze wszystkiego co jest na rynku. to taniej wychodzi za nawi nokii, o wiele taniej a w niemczech mają niezła promocje http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,Nokia-...,wiadomosc.html rozdają darmowe licencje dla tych co już korzystali z ich usług Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...