grzechu01 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam, Chcę kupić laptopa za ok 1400-1500 zł., ponieważ studiuję informatykę, laptop będzie służył głównie do programowania, programów biurowych itp. Nie ma sensu kupować drogiej, nowej maszyny, bo bardziej skąplikowane rzeczy mogę zrobić w domu na PC. Myślałem o poleasingowym Dellu D600 z PM 1.6GHz, 512MB RAM, HDD 40GB, grafa ATI R9000, którego mogę mieć za 1350 zł. Mogę jeszcze kupić IBM T42, tyle, że on ma słabszy procesor, bo PM 1.5GHz, grafę, bo ATI R7500, no i jest droższy, bo kosztuje 1500 zł. Czy jest sens dokładać te 150 zł tylko dla marki, do laptopa o słabszych parametrach. Słyszałem, że IBM z serii T są niezniszczalne, ale przecież Delle to też niezłe maszynki. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 ja polecam d600, miałem go jakiś czas temu - maszyna nie do zabicia. Odkopałem go w piwnicy - był cały zawilgocony - rozkręciłem, wysuszułem i działał jak złoto.Napewno dobry i niezawodny sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...